Over ons

 

Fikra

Bij Fikra ademen wij ontwerpen en dat is dan ook het beginpunt voor alles wat wij produceren. Fikra is een ‘cross cultural’ merk dat producten, voor heren en dames, maakt die verfrissend en eigentijds zijn. Op deze wijze hebben wij de mogelijkheid om onze passie voor design en kwaliteit tot leven te brengen op een manier die bij Fikra en de doelgroep past. Wij vinden het super om onze dagtaak te wijden aan het leveren van schitterende creaties.

“Fikra is een positief label over cultuur, taal, identiteit en humor!”


Super passie

Een onderdeel van deze passie is het ontwerpen van kleding en in het bijzonder T-shirts. Dat begon toen ik lang geleden mijn eigen shirts ontwierp en maakte voor mooie zomerse dagen. In binnen- en buitenland stroomden de positieve reacties binnen. ‘Uniek en exclusief’, zo kreeg ik als feedback. Dat zijn natuurlijk twee elementen waar wij allen wel van houden.

Deze werkwijze van unieke en exclusieve ontwerpen besloten wij daarom te delen met onze klanten.

Al onze t-shirts en andere producten worden door ons in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Dat zorgt ervoor dat wij kunnen toezien op de exclusiviteit en kwaliteit van de producten. Bovendien staat duurzaamheid hoog in Fikra’s vaandel.

 

 Voor wie?


Fikra is er voor iedereen, jong en oud (man/vrouw). Wij geven onze klanten de mogelijkheid om T-shirts of andere textielproducten te laten bedrukken in grote en kleine oplagen. Denk bijvoorbeeld aan polo’s, hoodies en petten. De mogelijkheden zijn oneindig en daarvan profiteren niet alleen bedrijven, maar ook particulieren en andere organisaties.

Heeft u een evenement, een special dag of wilt u uw medewerkers dezelfde outfit geven (met uw logo of anders) dan kunnen wij u daarbij helpen. Wij hebben al voor meerdere bedrijven en scholen T-shirts bedrukt in allerlei verschillende maten en kleuren. Wij maken graag een passende offerte voor u!

 

Waar staat Fikra voor?

:: Creaties op maat

:: Betaalbaar (onder de marktprijs)

:: Unieke ontwerpen (eigen signatuur)

:: Gedreven door passie, positiviteit en kwaliteit

:: Ruim assortiment

:: Zowel kleine als grote hoeveelheden (particulieren en zakelijk)

:: Service gericht

Namens Fikra
Said Khalota
Ontwerper

P.S. Ideeën voor onze ontwerpen komen voort uit het dagelijks leven. Ze gaan over wat we zien, horen en meemaken.